Wie ben ik?

Mijn naam is Xandra Snoeker en op deze pagina stel ik mij graag even voor…

Xandra Snoeker

Over mij

Mijn naam is Xandra Snoeker en ik geef sinds 2014 bij mij aan huis bijlessen wiskunde aan middelbare scholieren. Als bevoegd eerstegraads docent wiskunde heb ik een ruime ervaring in het geven van alle wiskundevakken in de bovenbouw van havo en vwo. Je kunt dus bij mij terecht voor wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C en zelfs wiskunde D. Maar natuurlijk ook als je nog in de onderbouw zit en moeite hebt met wiskunde. En als je hulp nodig hebt bij je wiskundevakken op het HBO.

Ik vind het heel fijn om leerlingen de hulp te geven waar in de klas lang niet altijd tijd voor is en hun zelfvertrouwen te zien groeien als ze wiskunde weer gaan begrijpen en betere cijfers gaan halen. Het leuke van bijles geven is voor mij dat ik de aanpak en uitleg helemaal kan afstemmen op degene die ik bijles geef. Of dat bestaat uit voorkennis ophalen, dingen anders uitleggen dan in het boek staat of juist samen het boek proberen te begrijpen, maakt niet uit.

Wat leerlingen en hun ouders over mijn bijlessen zeggen

Al mijn leerlingen gaan betere cijfers halen…

Klik op de knop hieronder om je direct aan te melden of
bel mij op 06 23185143 voor meer informatie.

Scroll naar top